- Primer equip

Victòria del CF Pobla de Mafumet davant l’Horta per 4 a 2

El CF Pobla de Mafumet s’ha endut la victòria en el partit que ha disputat contra l’Horta, aquest migdia.

L’enfrontament ha començat amb un domini aclaparador dels homes de Dani Vidal, que han vist com el primer gol no tardava a arribar. Al minut 18, Karim es feia amb la pilota i amb un xut imparable pel porter de l’Horta, marcava l’1 a 0.

En els següents minuts de la primera meitat, el CF Pobla, qui tenia les regnes del partit, ha intentat marcar el segon, però sense encert. Al minut 39, Oribe ho hauria pogut aconseguir, si el seu xut no s’hagués estavellat al pal.

La segona meitat ha començat de manera ben diferent. Al minut 50, els pobletans veien com els hi assenyalaven un penal en contra, per una falta comesa dintre de l’àrea. Cristian no aconseguia parar el xut des dels 11 metres, de Jordi Aumatell.

Lluny d’estancar-se amb l’1 a 1 en el marcador, el CF Pobla de Mafumet aconseguia marcar el segon gol, al minut 56. Carlos Martínez rebia una passada de Karim dintre de l’àrea i aconseguia el 2 a 1.

Al minut 72, l’Horta tornava a empatar el partit, amb un gol d’Alejandro Ariel.

Al minut 80, però, les coses tornaven a canviar i el CF Pobla de Mafumet es feia amb el control del joc. Al minut 83, Óscar Gómez aprofitava una errada del porter visitant, per marcar el tercer gol.

I només dos minuts després, Ricky de cap, aconseguia el quart i últim gol del CF Pobla de Mafumet.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Dani Vidal, ha assegurat que tot i que «s’han de millorar coses en l’àmbit defensiu i tornar a la solidesa d’abans», «hem tingut encert en l’últim tram de partit».

El CF Pobla de Mafumet suma un total de 39 punts. El proper cap de setmana visitarà al Figueres.