- Primer equip

Victòria del CF Pobla de Mafumet davant la UE Figueres per 2 a 1

El CF Pobla de Mafumet ha aconseguit la victòria davant la UE Figueres per 2 a 1, en el tercer partit de la segona fase de Tercera Divisió.

Amb una primera part força igualada per ambdós equips, Óscar Gómez i Oribe han tingut més d’una ocasió per augmentar el marcador.

Al minut 28, Óscar Gómez ho ha aconseguit, després de robar-li la pilota a un defensa del Figueres.

La segona meitat de partit també ha començat amb el control dels locals, que buscaven el segon gol per assegurar-se la victòria.

Tot i així, els plans han canviat quan al minut 58, l’expobletà Iván Vidal aconseguia marcar-li de cap a Cristian, i posar en el marcador l’1 a 1.

Els darrers minuts de la segona part han estat una lluita constant dels dos equips per poder aconseguir els tres punts. I quan el partit ja semblava que acabaria amb un empat a 1, en el temps afegit, Dani Argilaga rematava la pilota des de fora l’àrea i aconseguia batre al porter del Figueres.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Dani Vidal, ha assegurat que tot i haver estat un partit molt igualat, avui la sort els ha somrigut.

El CF Pobla de Mafumet visitarà al Sants, el proper cap de setmana.