- Club

TORNA EL TORNEIG DOW DE FUTBOL BASE

Després de dos anys sense poder celebrar-se per la pandèmia viscuda, el pròxim dimarts 27 de desembre, DOW Chemical, l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet i el C.F. Pobla de Mafumet celebraran el XXIV Torneig de Nadal de futbol base, torneig solidari per recaptar joguines que faran arribar als nens i nenes de l’Hospital Joan XXIII. Els nens i nenes ingressats a l’Hospital Joan XXIII rebran l’afecte dels jugadors del torneig i de les seves famílies i amics, i podran gaudir de les joguines recollides durant el torneig solidari.

Enguany, els organitzadors i participants a la iniciativa solidària d’aquest torneig de Nadal DOW es bolquen en contribuir a la millora dels nens i nenes hospitalitzats. L’objectiu és que aquestes joguines siguin una bona eina terapèutica, alhora que pedagògica. En funció de les edats, podran desenvolupar les seves habilitats i aprendre amb jocs simbòlics, creatius, de construcció, individuals o en equip. Tots ells serviran per ajudar-los a sentir-se millor i a viure la seva estada a l’Hospital d’una forma menys traumàtica.

Les joguines aportades aquest any, a més de ser estímuls positius en la vida dels nens i nenes, seran també elements educatius que fomentin valors com el treball en equip, la igualtat, la diversitat i el respecte, així com les habilitats socials o que facilitin la interacció amb l’entorn i els ajudi a comprendre millor la seva situació.