- Primer equip

La Pobla vol aconseguir el primer triomf fora de casa

La Pobla de Mafumet visita el Vilassar de Mar amb l’objectiu de seguir creixent i consolidar la bona dinàmica mostrada al municipal, després del triomf a casa amb l’Hospitalet. Els d’Adolfo Baines visiten un rival amb necessitats. Ara mateix, els blanc-i-vermells són cuers a la classificació amb 1 punt, el que varen aconseguir la jornada passada al camp del Tona. Per aquest partit, els pobletans recuperen efectius com és el cas d’Ivan que va pe

El tècnic de la Pobla, Adolfo Baines es mostrava ambiciós per aconseguir els primers tres punts lluny del municipal. “Afrontem el partit de Vilassar amb la mateixa vocació guanyadora dels altres compromisos. Sabem que serà difícil perquè ells s’adapten molt bé al seu estadi que té unes dimensions que a ells els hi afavoreix i els fa sentir còmodes i per això serà difícil.”

Baines recordava el darrer precedent entre pobletans i maresmencs i espera un duel similar a aquell. “M’espero un partit similar al de l’any passat, que només es va decidir per un penal i aquest, també es decidirà detalls. Hem de ser molt curosos en aquest aspecte.”

La Pobla vol repetir la bona dinàmica mostrada a casa i que l’ha permès, provisionalment, col·locar-se tercer amb sis punts de nou possibles. Els granes hauran de ser més efectius de cara a porteria al Xevi Ramón, respecte fa dues setmanes amb el Sant Andreu per seguir creixent a la classificació i amb confiança amb els consolidat. El partit serà a les 18h de la tarda i tancarà la quarta jornada de la Tercera RFEF.