- Primer equip

La Pobla tira de caràcter per emportar-se el derbi amb La Rapitenca

Després de la derrota de la setmana passada davant el CF Peralada per la mínima (0-1), la Pobla de Mafumet visitava el camp de la UE Rapitenca amb l’objectiu de tornar a casa amb els tres punts i agafar bones sensacions.

El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips. De fet, els dos van disposar de diverses ocasions de gol per avançar-se al marcador. Les bones accions de Guzmán van fer patir als locals més d’una vegada, però van aconseguir mantenir la calma. Al minut 39′, però, Nil Garrido va avançar a la Pobla des dels 11 metres.

A la represa, els visitants van patir. La UE Rapitenca va generar molt de perill i arribava a l’àrea amb molta facilitat. Tot i això, no van estar encertats en els metres finals. Al minut 94′, Valverde va fer el segon donant aire al conjunt pobletà.

L’entrenador de la Pobla, Adolfo Baines, assegurava que aquesta victòria era clau.

Ara mateix, la Pobla és vuitè amb setze punts i se situa a tres de les places de play-off d’ascens.