- Primer equip

La Pobla suma tres punts d’or a casa

Aquest diumenge el CF Pobla de Mafumet s’ha emportat la victòria per la mínima en el partit que disputava a casa contra l’UE Vilassar de Mar. Calia guanyar i capgirar la tendència de les darreres jornades; sumar punts i augmentar la distància amb la zona baixa de la classificació. I això han fet.


Després del tancament del mercat d’hivern, l’alineació de La Pobla d’avui presentava tres cares noves: Fer Torres, Alex De Rueda i Alex Ligero. Tots tres han debutat com a titulars i han rendit de manera satisfactòria. I respecte les estrenes, Adolfo Baines ha comentat: ‘han augmentat el nivell de l’equip i m’han agradat molt.’


Pel que fa al partit, passaven poc més de 15 minuts del xiulet inicial quan un inspirat Valverde s’inventava una jugada personal de mèrit que acabava en un potent xut a la zona de l’escaire del porter del Vilassar. Aquest seria l’únic gol que veuria l’afició pobletana, que avui gaudia d’entrada lliure a l’Estadi Municipal en motiu de la Festa Major local.


De fet, la segona part entre La Pobla i el Vilassar, ha fet patir a l’afició grana més del que es podria haver desitjat. No hi havia un domini clar per part de cap dels dos equips; el marcador s’ha mantingut fràgil i qualsevol ocasió podia significar un empat que hagués complicat molt la situació de La Pobla.


En paraules de l’entrenador ‘aquest partit és un resum del que estem vivint durant la temporada. Si el teu equip no és contundent a l’àrea, acabes patint. Quan hi ha ocasions clares, han d’anar cap a dins. Perquè els altres equips no perdonen’. Tot i això, Baines ha destacat al importància d’obrir el marcador: ‘quan nosaltres ens avancem, ens dona molta vida. Sabem per experiència pròpia que és difícil donar la volta a un marcador advers. Però en dies com avui, podem gaudir d’aquesta circumstància’.


Encarant ja la propera jornada, contra l’Olot i fora de casa, el conjunt pobletà disputarà un partit especialment complicat. Baines ho té clar: ‘cal remar, remar i remar perquè encara queda una llarga travessia’ i cal que l’equip estigui com ha jugat avui, ‘motivats, intensos i agressius’. L’objectiu és evident: ‘escapar i anar cap amunt. Fer-nos forts a casa i rascar punts a fora’.