- Primer equip

La Pobla salva un punt de la seva visita a Badalona (2-2)

El CF Pobla de Mafumet s’ha deixat empatar avui en la seva visita al Municipal de Badalona (2-2). Santi Guzmán ha avançat el filial grana amb un doblet a la primera part però el conjunt local ha igualat el partit a pocs minuts del final.

La Pobla s’ha avançat amb un gol matiner, al minut 8, obra de Santi Guzmán (0-1). Al minut 20, el porter grana Gerard Font ha evitat el gol de l’empat, després d’aturar una rematada de Bilal. Quan més atacava el Badalona i abans d’anar al descans, Santi Guzmán ha fet el segon pel conjunt pobletà, al minut 45 (0-2).

A l’inici de la segona part, al minut 47, Khalid ha retallat distàncies pel conjunt escapolat (1-2). I quan semblava que l’equip d’Adolfo Baines podria sortir amb els tres punts de Badalona, Khalid ha tornat a aparèixer i, al minut 84, ha marcat el gol de l’empat definitiu (2-2).

Després d’aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet se situa novè a la classificació del Grup V de la Tercera Federació, amb 21 punts.

El proper diumenge 15 de gener, a les 12h, la Pobla rebrà la UE Sant Andreu.