- Primer equip

La Pobla es desfà de la Grama i es manté en zona de play-off

El CF Pobla de Mafumet continua en ratxa i aquest migdia ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva davant de la Fundació Grama (2-0) en el partit disputat a l’Estadi Municipal.

Els pobletans han resolt el partit amb dos gols a la primera part. Hamza ha inaugurat el marcador al minut 17 (1-0), mentre que Nil Garrido ha deixat el partit encarrilat gràcies a un penal transformat al minut 34 (2-0). Així s’arribava al descans.

A la segona part, el filial grana ha sapigut gestionar els moments més complicats del partit i ha mantingut a ratlla a la Grama.

Gràcies a aquesta victòria, el CF Pobla de Mafumet es manté en la cinquena posició de Tercera Federació, en zona de play-off, amb 15 punts.