- Club

La Pobla de Mafumet i Dow omplen de joguines l’Hospital Joan XXIII

Fidels a la tradició instaurada anys enrere, diversos representants de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet, el CF Pobla de Mafumet i Dow Tarragona han acudit aquest matí a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona per fer-hi entrega d’un carregament de joguines noves, educatives i adaptades a diferents edats perquè cada infant en pugui rebre una d’adequada als seus interessos i habilitats. Aquestes joguines seran distribuïdes al llarg de l’any entre els nens i nenes ingressats en els serveis del centre hospitalari destinats al tractament dels infants, com són Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia i l’UCI Pediàtrica.

D’aquesta manera es manté viva la tradició instaurada anys enrere, a través de la qual el CF Pobla de Mafumet, l’Ajuntament de la Pobla i Dow lliuren al centre hospitalari les joguines recollides en el marc de la campanya solidària “La teva joguina els farà somriure”. Aquesta té lloc associat al tradicional Torneig de Nadal Dow de futbol base, que el passat 27 de desembre va tornar després de dos anys de parèntesi pandèmic.

Pensant en la prevenció de la salut dels pacients, familiars i personal de l’hospital, el lliurament de les joguines ha tingut lloc a l’exterior de l’accés principal del mateix. L’acte de lliurament ha comptat amb la presència de la directora mèdica i del director d’infermeria de l’Hospital Joan XXIII, Ione Montalvo i Jesús Esteve, respectivament, els quals han estat acompanyats per diversos membres de l’equip pediàtric del centre hospitalari. Ells han estat els receptors de les joguines, que han estat transportades des de la Pobla en una comitiva encapçalada per l’alcalde i la primera tinent d’alcalde del municipi pobletà, Joan Maria Sardà i Estefania Serrano, respectivament; representants del cos de vigilants municipals i de la brigada municipal de la Pobla, així com de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del municipi; pel president del CF Pobla de Mafumet, Eduardo Loma-Ossorio; i per Ignasi Cañagueral, director del Complex Industrial de Dow Tarragona; Julia Echevarría, directora del Complex Nord de Dow Tarragona; i Josep Boronat, director d’assumptes públics de Dow Tarragona.