- Primer equip

La Pobla cau per la mínima a Castelldefels (3-2)

El CF Pobla de Mafumet ha marxat sense premi de la seva visita als Canyars. La Pobla s’ha avançat amb un gol matiner, però la UE Castelldefels ha remuntat el partit i la victòria s’ha quedat a casa (3-2).

Guzmán ha avançat la Pobla amb un gol al minut 3 (0-1) que donava esperances. Però la UE Castelldefels han remuntat el partit amb dos gols a la primera part, obra de Padilla (1-1) i Eslava (2-1).

Al segon temps, els locals han ampliat l’avantatge gràcies a una diana de Pedrol, al 46′ (3-1). Però el CF Pobla de Mafumet no ha baixat els braços i Boaz ha retallat distàncies al minut 49 (3-2), un gol que tornava a posar a la Pobla dins del partit. Durant la segona part, la Pobla ha tingut el control del partit i el Castelldefels mirava d’aprofitar alguna jugada a la contra. Al final el marcador no s’ha mogut.

Després d’aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet se situa a la sisena posició de la Tercera Federació, amb 16 punts.