- Primer equip

La Pobla cau contra un Europa inexorable (2-1)

El primer equip encaixa la tercera derrota consecutiva al Nou Sardenya davant l’Europa. Mo vam poder superar a un Europa que es manté intractable i que ha sumat els 18 punts de 18 possibles.

El partit, començava amb moltes imprecisions i cap dels dos equips es feia amb el domini del joc. La Pobla aconseguia neutralitzar l’Europa en atac, però en l’estratègia, els graciencs s’avançarien amb un gol obra de Pastells.

Cop dur i que a la segona part, seria un altre defensor, en aquest cas el capità Alex Cano, qui aprofitava un refús dins l’àrea per posar el 2 a 0 a la segona part.

Amb tot, la Pobla insisitia, i un cacau a la mitja lluna obra de Monta en el temps afegit, retallava diferències però ja seria massa tard. Tercera derrota consecutiva de la Pobla que es situa a la part baixa de la classificació. El proper partit, la Pobla rebrà al municipal al Girona B, diumenge a les 12h del migda.