- Club

LA POBLA “B” TORNA DE CAMARLES AMB LES MANS BUIDES

El CF Pobla de Mafumet «B» trenca la bona dinàmica de 4 partits seguits guanyant, els de Santiago Martínez «Peque» visitaven al C.F. CAMARLES en la jornada 8 del grup 6è de 2a Catalana.

L’equip tenia un desplaçament complicat davant d’un CF Camarles que es troba també a la part alta de la classificació, i no es volia despenjar.

Esperàvem un partit molt igualat i així va ser. El CF Camarles va pressionar molt a l’inici del partit i al minut 17 de joc es va poder avançar al marcador amb un gol de Carles Kader (1-0). El partit va estar molt igualat i fins al minut 74 no es va tornar a moure el marcador, un altre cop Carles Kader aconseguia ampliar distàncies (2-0). El CF Pobla de Mafumet “B” segui apretant i Patrik Ngingi retallava distàncies al marcador amb un gol al minut 89 (2-1), l’equip va buscar l’empat fins a l’últim moment, però no va poder marxar amb cap punt de Camarles.

Amb aquest resultat l’equip se situa tercer a la classificació amb 16 punts. El pròxim dissabte 04 de novembre a les 16:30 h, la Pobla «B» rebrà a l’Estadi Municipal al C.F. CUBELLES per disputar la novena jornada de lliga.