- Club

La Pobla B s’emporta els 3 punts de Tortosa

Cinquena jornada del play-off d’ascens i la Pobla B tenia un desplaçament difícil per enfrontar-se al C.D. Tortosa, partit directe per la tercera plaça entre el tercer i quart classificat.

La Pobla B aconseguia avançar-se al marcador al minut 38 de partit amb un gol de Marique, el partit arribava a la mitja part amb el 0-1 al marcador. El Tortosa va sortir a buscar l’empat a la segona meitat i al minut 57 Genis aconseguia empatar el partit, però poc duraria perquè cinc minuts després Roger Escribá es marcava en pròpia porta i tornava a avançar a la Pobla B al marcador.

Els dos equips continuaven buscant un altre gol, els locals per retallar distància al marcador i els visitants per intentar ampliar-la, i a cinc minuts del final del partit Farid feia el tercer gol per la Pobla B, els gols no acabarien aquí perquè a l’últim minut de partit Rafael Llop aconseguia retallar distància per ficar el 2-3 al marcador final.

La Pobla B disputarà el pròxim dissabte la sisena jornada del play-off d’ascens al municipal pobletà a les 16:30 h davant del C.D. Morell, on buscaran continuar amb la bona dinàmica i continuar retallant distàncies per apropar-se més a la tercera posició.

Imatge: El Travesser