- Club

Gran festa a l’Estadi Municipal per clausurar la temporada

Aquest diumenge 24 d’abril, el CF Pobla de Mafumet viurà un matí d’intensa activitat al seu estadi amb diversos al·licients que faran que la jornada tingui un marcat caràcter festiu i familiar. L’entrada serà lliure i des de la junta directiva del Club i l’equip tècnic, animen a tothom a assistir-hi per gaudir dels actes que s’han preparat.
A partir de les 10:30h, el Club ha organitzat la presentació oficial dels equips de futbol base, amb tota la canalla de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.
En la presentació s’aprofitarà per fer les fotografies oficials dels diversos equips i que de ben segur cap familiar es voldrà perdre.
En acabar, el Club presentarà la seva primera mascota oficial.
La idea va néixer en ple confinament i va desembocar en un concurs de dibuix via xarxes socials. El disseny que va resultar guanyador és obra del ceramista Nestor Pablo; i la seva proposta ha estat adaptada i fabricada per l’empresa especialitzada Teddy & Mascots. El resultat es descobrirà aquest diumenge a l’Estadi Municipal de La Pobla i un cop presentada, el Club planteja una nova votació popular per batejar la seva nova i flamant mascota,
Fetes les presentacions, arribarà el torn del futbol en el penúltim partit de lliga del primer equip, que es disputarà al mateix estadi, a partir de les 12 del migdia.
Els d’Aldolfo Baines, reben a la Guineueta en una jornada en la qual, més enllà del resultat, el més important és poder gaudir d’un ambient festiu. Ara bé, malgrat que el conjunt pobletà té la salvació garantida matemàticament, els granes estan compromesos amb aquest tram final de temporada i treballaran de valent per poder oferir a la seva afició, la darrera victòria a casa del 2022. Serà el darrer partit al Municipal de La Pobla, abans de posar punt i final a la competició, a Granollers, la setmana vinent.
En acabar el partit entre La Pobla i la Guineueta, es farà un pica pica en format de truitada popular, que anirà a càrrec d’un bon amic del Club, Ricardo Pacheco i que de ben segur farà les delícies de tots els assistents.
Amb aquest últim acte es posarà la cirereta a una gran festa que servirà per clausurar la temporada 2021-2022 del CF Pobla de Mafumet.