- Club

Futbol solidari amb Ucraïna des de La Pobla de Mafumet

Aquest diumenge, el CF Pobla de Mafumet rep a casa el Girona B. Un partit que revesteix una transcendència esportiva notable, però que, sobretot i per damunt de tot, tindrà un caire humanitari.


El Club ha anunciat una recollida solidària amb el poble ucraïnès per aquest diumenge 20 de març. Així doncs, totes les persones que s’acostin fins al Municipal pobletà per fer una donació, rebran en agraïment del Club, una entrada per veure el partit que La Pobla disputarà, aquest diumenge a les 12h, contra el Girona B.


Cal tenir en compte que la situació a Ucraïna continua sent molt preocupant, especialment pels problemes d’abastiment que s’acumulen des de fa més de tres setmanes.

Per aquest motiu, la Junta Directiva i l’staff esportiu de La Pobla, s’han posat en contacte amb les principals entitats de cooperació que estan treballant a Ucraïna. L’objectiu és reunir material sanitari i aliments no caducs per enviar-los a la població civil que està patint els efectes de la invasió russa.

Serà un dia per omplir les grades de La Pobla de Mafumet i solidaritzar-se amb els qui lluiten per aconseguir la victòria més important dels últims anys: la pau.