- Club

EL CF POBLA DE MAFUMET I EL BARÇA ACADEMY RENOVEN EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ

El CF Pobla de Mafumet renova un any més el conveni de col·laboració com a seu de la Barça Escola Perfeccionament iniciant així la quarta temporada.

Aquest programa segueix la metodologia i la idea de joc característica del FC Barcelona i està pensat per a jugadors/es nascuts entre els anys 2018 i 2010.

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ

Fruit d’aquest acord, els jugadors/es del club o empadronats al municipi no paguen matrícula i tenen un 15% de descompte en les quotes.

També tenen descompte en aquest programa les famílies monoparentals, famílies numeroses, socis del FCBarcelona o tenir un germà al programa: tenen un 15% de descompte en la matrícula i en les quotes. En cap cas es poden acumular descomptes. Cal destacar que la matrícula i la inscripció es paga una vegada i serveix per a les properes temporades.

Què és la Barça Escola Perfeccionament?

La Barça Escola Perfeccionament té com a objectiu ajudar als jugadors/es a perfeccionar el seu joc millorant les seves possibilitats individuals dins el joc col·lectiu.

És un programa dissenyat per oferir un entrenament extra a aquells jugadors/es que volen seguir millorant el seu joc individual i col·lectiu, amb unes característiques que fomenten el desenvolupament integral de la persona. Els entrenaments inclouen situacions col·lectives diverses que conviden als jugadors/es a adaptar-se i dominar noves accions.

Quan es du a terme?

Seguint el calendari escolar, l’activitat del programa Barça Escola Perfeccionament s’iniciarà a principis de setembre i finalitzarà a mitjans de juny. En el cas de la BARÇA ESCOLA PERFECCIONAMENT TARRAGONA (La Pobla de Mafumet) s’entrenarà els dilluns de 18.00 a 19:30 hores.

En quines etapes s’organitza?

El programa Barça Escola Perfeccionament consta de 4 etapes en funció de les edats dels jugadors/es que en formen part.

– Prebenjamins: jugadors/es nascuts els anys 2018, 2017 i 2016.

– Benjamins: jugadors/es nascuts els anys 2015 i 2014.

– Alevins: jugadors/es nascuts els anys 2013 i 2012.

– Infantils: jugadors/es nascuts els anys 2011 i 2010.

Avantatges

Formar part del programa Barça Escola PERFECCIONAMENT CATALUNYA permet complir amb el següent:

– Entrenadors formats contínuament sota la metodologia BARÇA.

– Supervisió dels responsables tècnics del BARÇA.

– Seguiment del rendiment dels jugadors/es mitjançant un informe esportiu.

– Possibilitat de participar a la BARÇA Academy World Cup.

– Participar a la Jornada Inaugural i a la Jornada de Clausura a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Requisits d’accés

– Haver nascut entre els anys 2018 i 2010.

– Residir i estar escolaritzat a Catalunya.

– No és necessari passar una prova de nivell. El programa té un nombre limitat de places i les inscripcions estan obertes durant tota la temporada. En cas de no haver-hi places disponibles, es mantindrà el jugador/a en una llista d’espera fins que se li pugui oferir una plaça.

– Els jugadors/es empadronats al municipi o federats en un dels equips del club col·laborador tenen prioritat en la inscripció i gaudeixen de descompte en les quotes.

Tens dubtes?

Per a resoldre dubtes cal fer un mail a: perfeccionament.catalunya@fcbarcelona.cat