- Club

EL CF POBLA DE MAFUMET CONDEMNA L’ACTITUD DEL SR LUIS RUBIALES

El CF Pobla de Mafumet, entitat amb 70 anys d’història, defensa sempre excloure les actituds masclistes en tots els àmbits de la vida, incloent l’esportiu.

Atemptar de la manera que sigui i pel mitjà que sigui, indistintament del sexe de la persona, no és tolerable en la societat d’avui en dia en la que vivim.

Per això i després de les explicacions donades pel president de la RFEF, Luis Rubiales, en l’Assemblea d’aquest divendres a Madrid, el nostre club demana activar els protocols d’actuació existens i que les autoritats competents executin les mesures corresponents.

Apuntar també que els valors i els compromisos del CF Pobla de Mafumet, sempre vetllant pel respecte, la tolerància i la igualtat de gènere, estan completament allunyats d’aquestes actituds masclistes i autoritàries que en cap cas representen a la societat que nosaltres volem com a club.

Finalment, el CF Pobla de Mafumet felicita a la selecció espanyola pel títol de campiones del món aconseguit el passat cap de setmana. Enhorabona!

Signat: President i junta directiva al complert del CF Pobla de Mafumet.