- Club

EL CF POBLA DE MAFUMET “B” TALLA LA MALA DINÀMICA

El CF Pobla de Mafumet «B» talla la mala dinàmica de 2 partits seguits sense guanyar, els de Santiago Martínez «Peque» visitaven al C.D. HOSPITALET DE L’INFANT en la jornada 10 del grup 6è de 2a Catalana

L’equip tenia un desplaçament complicat davant d’un C.D. HOSPITALET DE L’INFANT que venia també d’una mala dinàmica de resultats, i volia revertir la situació al seu camp.

Partit complicat que es va trobar La Pobla “B”, l’Hospitalet és un equip que es fa fort al seu camp, i així va ser. Dos equips que volien aconseguir la victòria per revertir la dinàmica de resultats negatius. Un partit igualat on el marcador no es va moure fins al minut 74 de partit amb un gol de Farid (0-1). L’alegria no duraria molts als homes de “Peque”, ja que al minut 82, Maikel tornava a ficar l’empat al marcador amb un gol de penal (1-1). Tots dos equips buscaven la victòria en els últims minuts de partit, i va ser Kevin Amador al minut 88 qui ho va aconseguir per donar els tres punts a La Pobla “B” (1-2).

Amb aquest resultat l’equip se situa quart a la classificació amb 19 punts. El pròxim dissabte 18 de novembre a les 16:30 h, la Pobla «B» rebrà a l’Estadi Municipal a la U.D. JESUS Y MARIA per disputar l’onzena jornada de lliga.