- Club

EL CF POBLA DE MAFUMET I CARBONELL FIGUERAS ARRIVEN A UN ACORD DE PATROCINI PER FOMENTAR EL FUTBOL FEMENÍ

L’empresa líder global en construcció es  nou patrocinador del club.

Carbonell Figueras continua apostant pel territori i l’esport creant una nova aliança amb el nostre club. El patrocini, te per objectiu donar suport i fomentar el futbol femení.

La formalització d’aquest acord, s’ha dut a terme a les oficines centrals de Carbonell Figueras per representants de les dues entitats, el president de la Pobla, Eduardo Loma, i la presidenta executiva de Carbonell Figueras, Pilar Carbonell.

Eduardo Loma, ha apuntat que gracies a aquest nou patrocini podem continuar creixent i potenciar al màxim el futbol femení, que actualment està en constant creixement i desenvolupament. Apunta també que, es d’agrair el suport donat per una empresa líder com es Carbonell Figueras, per ajudar a impulsar i fomentar el futbol femení al nostre territori i concretament al nostre club. Esperem que sigui l’inici d’una gran i llarga relació.

SOBRE CARBONELL FIGUERAS

Es una empresa global i diversificada de construcció i manté un compromís ferm amb l’impuls de solucions innovadores, eficients i sostenibles. El model de negoci s´orienta al desenvolupament d´infraestructures i la creació de valor per als seus clients i així com per als diferents stake holders connectats amb l´activitat de l´empresa. El grup compta amb 1.200 empleats i una presència activa a 5 mercats principals: iberia (Espanya i Portugal de manera integrada, resta UE, Romania, Panamà i Perú).

El propòsit, la visió i els valors de Carbonell Figueras han anat recollint l’evolució i les sensibilitats de la societat en què opera, adaptant-se als temps i incorporant la cultura i diversitat del grup. La seva missió és contribuir al desenvolupament d’infraestructures sostenibles, innovadores i eficients creant valor per als destinataris i per al conjunt de la societat.