- Afició

CAMPANYA D’ABONAMENTS 2023/2024 “70 ANYS CREIXENT JUNTS”

El Club Futbol Pobla de Mafumet, posa en marxa la campanya d’abonaments per la temporada 2023/2024 sota el lema “70 ANYS CREIXENT JUNTS”.
Aquesta nova temporada, els socis i abonats del CF Pobla de Mafumet tindran diferents novetats.

Amb l’abonament, tindran el carnet en format digital per poder accedir als partits. Entre altres avantatges, facilitarà l’atenció d’incidències els dies de partit, evitant pèrdues, desgast, robatoris i/o duplicats. Els socis i abonats que ho sol·licitin podran demanar el carnet en format físic a les oficines del club o a través del correu electrònic info@cfpoblademafumet.cat.

Amb motiu dels 70 anys del club, per cada alta de soci i abonat, rebrà de regal una bufanda del club, perquè els socis puguin lluir per tot arreu els colors del club. Des del club ens posarem en contacte amb els socis/abonats per avisar quan poden passar a recollir la bufanda.

Aquesta temporada les altes dels abonaments es podran fer tant de manera online a través d’aquest botó, o presencialment a les oficines del club en horari de dilluns a divendres de 10:00 h a 13:00 h. Els abonaments familiars, jubilats i mobilitat reduïda (PMR), es gestionaran únicament a les oficines del club presentant la documentació requerida.

A continuació pots consultar els preus dels abonaments per la temporada 2023/2024:

SOCI/A GENERAL, 100€ (ALTA ONLINE I OFICINES DEL CLUB)

Concedeix tots els drets i obligacions del soci en ple dret d’aquesta entitat i assistència als partits oficials de lliga tant del primer com del segon equip, excepte les dues jornades econòmiques.

ABONAT/DA, 50€ (ALTA ONLINE I OFICINES DEL CLUB)

Concedeix l’assistència als partits oficials de lliga tant del primer com del segon equip, excepte les dues jornades econòmiques.

PROMOCIÓ JUGADOR/A DEL CLUB, 50€ (ALTA ONLINE, FICANT DNI DEL JUGADOR I OFICINES DEL CLUB) (Promoció de 2×1 per als jugadors del club.) *1 PROMOCIÓ PER JUGADOR.

Concedeix l’assistència als partits oficials de lliga tant del primer com del segon equip, excepte les dues jornades econòmiques. Aquesta modalitat només està oberta a les famílies que tenen un o més fills/es jugant al club.

JUBILAT/DA, 25€ (ALTA OFICINES DEL CLUB, PRESENTANT DNI O DOCUMENT ACREDITATIU)

Concedeix l’assistència als partits oficials de lliga tant del primer com del segon equip, també les dues jornades econòmiques.

PERSONA AMB MOBILITAT REDUÏDA, 25€ (ALTA OFICINES DEL CLUB, PRESENTANT DOCUMENT ACREDITATIU) + (ACOMPANYANT GRATUÏT, AMB UN GRAU DEL 33% O SUPERIOR)

Concedeix l’assistència als partits oficials de lliga tant del primer com del segon equip, també les dues jornades econòmiques.

SOCI FAMILIAR, 200€ (ALTA OFICINES DEL CLUB, PRESENTANT LLIBRE DE FAMÍLIA O DOCUMENT QUE ACREDITI LA UNITAT FAMILIAR)

Concedeix un carnet de SOCI GENERAL amb tots els drets i obligacions del soci en ple dret d’aquesta entitat i assistència als partits oficials de lliga tant del primer com del segon equip, excepte les dues jornades econòmiques. I per la resta de la unitat familiar, assistència als partits oficials de lliga tant del primer com del segon equip, excepte les dues jornades econòmiques.

ABONAMENT FAMILIAR, 100€ (ALTA OFICINES DEL CLUB, PRESENTANT LLIBRE DE FAMÍLIA O DOCUMENT QUE ACREDITI LA UNITAT FAMILIAR)

Concedeix l’assistència a tots els membres d’una mateixa unitat familiar als partits oficials de lliga tant del primer com del segon equip, excepte les dues jornades econòmiques.