- Primer equip

Nova temporada, noves il·lusions!

Nova temporada amb noves il·lusions. Adolfo Baines torna a tenir el repte d’adaptar una nova fornada de joves a l’equip a la categoria amb l’objectiu principal de formar-los perquè en un futur segueixin els passos de Marc Montalvo, Dani Parra i altres jugadors que han acabat despuntant amb el primer equip.

Aquesta temporada el planter s’ha tornat a renovar. L’equip ha realitzat fins a deu noves incorporacions, mantenint un bloc de jugadors importants durant la darrera temporada com són Riki Robledo, Iván de la Peña, Víctor Valverde i Marc Álvarez. Tots aquests han fet la pretemporada amb el primer equip i, fins i tot, els dos darrers apunten a ser jugadors de rotació del primer equip quan sigui necessari. Tot un somni per a un jugador del filial i el sentiment de «missió complerta» per al seu formador.


Amb vista a les noves incorporacions, jugadors com Dani García, Kim Lorca, Sergi Quirós, Teo Pozo i Manuel Pavón pugen l’esglaó del juvenil a la Pobla, però també s’ha reforçat amb talent destacat com Edu Taboada, Hazma Bellari, Gerard Font, Joan Torrents, Nil Garrido, Eric Vega, Sergio Bono, Gerard Urbina i el portuguès Danilo Luís.

De cara al cos tècnic, Adrián Sanguino ve de la UD Logroñes i és el nou encarregat de preparar els porters.