- Primer equip

La Pobla assalta l’estadi de la revolucionària Muntanyesa (2-3)

La Pobla de Mafumet aconsegueix tres punts valuosos d’un dels estadis més dificils de la categoria, el de la Muntanyesa, per 2 gols a 3. Només l’Hospitalet havia assaltat el municipal de Nou Barris i la Pobla ho va fer amb un doblet de Torrents i una diana de Santi Guzmán, tot i patir als minuts finals la insistència local.

La Pobla començaria amb gran to el partit, avançant-se al minut 15 de la primera meitat amb una rematada de cap de Joan Torrents. La Pobla s’avançava al marcador i ampliria distàncies amb el segon gol de Torrents, després d’executar un penal provocat per Hamza.

S’arribava amb el 0 a 2 al descans i la Montañesa és quan posaria tota la carn a la graella i obtindria el premi del gol. Velillas seria l’encarregat de retallar diferències amb un gran recurs tècnic i escurçaria distàncies al marcador.

Amb tot, la Pobla, tot i patir les embestides de la Monta, en un contraatac de manual de Santi Guzmán, donariaun cop sobre la taula anotant l’1 a 3 al lluminós. El partit embogia, per què només passaria un minut i la Montañesa amb un xut llunyà d’Eric Jiménez, tornaria a retallar diferències per posar el 2 a 3 final.

Finalment, triomf de la Pobla que aconseguiria tres punts vitals a domicili i la segona victòria consecutiva consolidant-se a la part alta de la taula i somiant amb objectius més grans. El proper partit, la Pobla rebrà el líder a casa, l’Europa, el proper diumenge a les 12h del migdia.