- Club

El CF Pobla de Mafumet s’adhereix a la campanya “Racistes, fora del futbol”

Des del Club Futbol Pobla de Mafumet ens adherim a la campanya “Racistes, fora del futbol”, impulsada per la RFEF amb l’objectiu d’erradicar el racisme, la xenofòbia i qualsevol classe de discriminació dels camps de futbol.

Entre altres iniciatives, es convida a tots els clubs participants en les competicions oficials d’àmbit autonòmic a expressar públicament el seu rebuig al racisme amb un símbol que es durà a terme abans del començament de cada partit. Jugadors i jugadores, integrants dels cossos tècnics i col·lectius arbitrals realitzaran, units, el gest d'”aturar”, amb la mà estesa, replicant la imatge establerta per la RFEF per a la seva campanya “Racistes, fora del futbol”.

El símbol de la campanya “Racistes, fora del futbol” de la RFEF està compost per un cercle de diferents colors, que vol representar la diversitat del nostre país, que envolta i protegeix una mà que internacionalment simbolitza la lluita contra el racisme. Aquest és el gest que acompanyarà l’arrencada de totes les trobades oficials en competicions d’àmbit autonòmic.

També ens sumem a l’ús de l’etiqueta en xarxes socials #RacistesForaDelFutbol, ​​per agrupar les notícies i imatges que es produeixin relacionades amb aquesta campanya.