Club

fany

Estefania Serrano Agudo

Molt més que un club de futbol

Les diferents entitats esportives de La Pobla de Mafumet són portadores del bon nom del nostre municipi. Totes elles garanteixen la pràctica esportiva de nivell en un municipi que s’enorgulleix de poder comptar amb instal·lacions i activitats esportives per a tots els públics.

Però parlar del CF Pobla és fer-ho d’una entitat que ha transcendit els límits del nostre terme municipal, arribant molt més enllà i lluint el nom del municipi per tots els racons de Catalunya i, fins i tot, més enllà. El nostre club de futbol és un exemple com a model de gestió esportiva i també com a model de foment de valors positius que, sens dubte, ens ajuden a ser millors persones.

En aquest sentit cal destacar conceptes com la superació personal, el treball en equip, l’esforç i la perseverança, entre d’altres, que converteixen els futbolistes del CF Pobla, grans i petits, en molt més que esportistes. Són tot un orgull per als pobletans i pobletanes, i per això els animem a seguir endavant per assolir moltes més victòries, tant esportives com personals.

Visca el CF Pobla de Mafumet!

Estefanía Serrano Agudo // Regidora d’Esports