Club

mir

Josep Mir

Josep Mir i Balart porta al capdavant de la presidència del CF Pobla de Mafumet un total de 16 temporades (2000). Amb ell al capdavant i amb el suport incondicional de la seva junta directiva el club ha experimentat amb molt de treball el salt de qualitat més gran de la seva història.

Objectius mai assolits com els ascensos a Segona B i Tercera divisió o la disputa de tres playoff a 2ª B són fites que un municipi com  La Pobla mai hagués somiat aspirar. Sense cap mena de dubte l’ascens a 2ªB el 28 de juny de 2015 és la página d’or més brillant de Josep Mir com a president. Sota el seu mandat el futbol base ha experimentat un salt en número i en professionalitat molt destacable.

Pel que fa a la vinculació amb el Gimnàstic de Tarragona aquesta s’ha fet molt estreta gràcies a la implicació d’ambdues parts i que sempre ha donat bons fruits. Josep Mir comparteix la seva junta directiva conjuntament amb Gustavo Donoso com adjunt a la presidencia, Lluís Tatay com a vicepresident primer, Juan Muñoz com a vicepresident segon, Francesc Brunet com a secretari, Manolo Castro com a tresorer i Josep Maria Roig, Pep Casas, Robert Martín i Álex Bustamante com a vocals.

juntaaaaaaaaImatge de la junta directiva del CF Pobla de Mafumet.