El jove jugador Mohamed Chabboura de 22 anys s’incorpora a la plantilla de La Pobla per entrenar sota les ordres de Juan Manuel Pavón. Chabboura, nascut a Girona el 1995, prové de la UE Llagostera de la Segona Divisió B on ha jugat 16 partits i ha realitzat 2 gols. La passada temporada va tenir un paper destacat a la Tercera Divisió del Futbol Nacional.
Mohamed Chabboura ha signat contracte per dues temporades amb dues opcionals per jugar al primer equip del Nàstic.

Recordem també que aquests dies s’han incorporat el jugador Joel Marin Lasso, procedent de la UE Castelldefels, s’ha incorporat a les files de La Pobla i ja entrena sota les ordres de Juan Manuel Pavón. El jove futbolista de 19 anys i que juga d’extrem, arriba al club pobletà per dues temporades amb dues opcionals per al primer equip del Nàstic.

D’altra banda, també s’ha arribat a un acord per incorporar a la plantilla de La Pobla a Alberto Rabassó, de 19 anys, i procedent del Valencia Mestalla. Rabassó és un jugador de la cantera del Nàstic i que juga d’extrem esquerrà. El jove s’incorporarà als entrenaments del filial de La Pobla a partir del dia 1 de gener i signarà un contracte per a dues temporades amb opció de dues més per al primer equip.