El primer equip del CF Pobla de Mafumet ha iniciat els entrenaments per afrontar la nova temporada futbolística 2017-2018.

Sota les ordres del nou entrenador, Antonio Rodríguez “Rodri”, la plantilla al complet ha posat en marxa el nou curs esportiu. Prèviament, el míster acompanyat del segon entrenador, Eduardo Vílchez, ha atès als mitjans de comunicació per explicar els objectius marcats pel cos tècnic. Rodri ha assegurat que “ser l’entrenador de la Pobla és un projecte atractiu i treballar amb gent jove i ser el filial del Nàstic és molt motivador”. Respecte a la configuració de la plantilla per aquesta temporada, Rodri apunta que “es manté el gruix de l’any passat però s’està mirant de fer alguns fitxatges per augmentar el nivell de l’equip i poder aconseguir reptes importants, entre els quals està formar futbolistes perquè puguin ser jugadors del Nàstic”. Rodri ha explicat també que vol fer “un futbol molt  atractiu, però sobretot competitiu, i exigirirà a la plantilla un alt rendiment i que aquesta sempre surti a guanyar; assegurant que no val només el joc bonic sinó que s’ha d’anar als camps a superar a l’adversari amb raça i caràcter”. Rodri s’ha mostrat feliç, i ha destacat que “va ser un plaer ser jugador del Nàstic i ara ser l’entrenador de l’equip filial”.

Quan ha finalitzat la roda de premsa, Rodri ha fet la xerrada amb tota la plantilla i ha iniciat el primer entrenament oficial.