Dia de moltes emocions ahir al Municipal de La Pobla de Mafumet amb la presentació dels nens que formen els equips del futbol base del Club.

Una presentació que va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, el senyor Andreu Subies, acompanyat  del senyor Josep Vives, secretari de la junta directiva i delegat a Tarragona de la FCF.

Andreu Subies i Josep Vives, acompanyats en tot moment per l’alcalde de La Pobla, Joan Maria Sardà i el president del CF Pobla de Mafumet, Ivan Carrasco van visitar les noves i recent estrenades instal·lacions del club que responen perfectament al repte de modernitat necessari pel projecte esportiu del primer equip i filial del Nàstic de Tarragona.

Els convidats i personalitats pobletanes van saludar posteriorment als treballadors del club, del primer equip i també a tots els nens i entrenadors del Futbol Base, més de 180, fent-se la fotografia oficial.

També han participat a la visita al Municipal de La Pobla, Ricardo Pacheco, directiu de la FCF, Ferran Garcia, delegat del CTA a Tarragona, Raül Font, president del Consell Esportiu del Tarragonès i Estefania Serrano, regidora d’esports de La Pobla de Mafumet.

Des del nostre Club, volem agrair l’interés mostrat per la Federació Catalana de Futbol, el respecte i l’estima cap els nostres esportistes.

IMG_9656 IMG_9724 IMG_9790